Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

А да неко укључи мозак и спусти цену горива?


Некако сам издржао да не коментаришем ове протесте око цене горива, не знам, ваљда ми се смучило да током година тумачим ко стоји иза којег протеста, јер разне службе овде имају више утицаја него државне институције, али Вулин је преломио. 


Нису ме натерали да пишем ни Неша из Београда, ни оно бахато снс створење Ђукановић, чак ни Дрецун, али када се Вулин јавио и почео о украјинском сценарију, е ту сам већ пукао.

Вулин каже:
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da su protesti zbog visoke cene goriva ista akcija koja je sprovedena u Ukrajini 2013. godine "Automajdan". 
On kaže i da se građani za nekoliko dana niko neće sećati cene goriva, već će tražiti ostavku Vlade Srbije i predsednika.
"Za nekoliko dana se više niko neće sećati goriva, imaćete zahteve za ostavku Vlade, predsednika republike, niko se neće sećati zašto je počelo", rekao je Vulin za dnevni list Alo od utorka.

За рубрику веровали или не. Дакле за ову снс владу свако мишљење које се не слаже са њиховим је рушење владе, украјински сценарио, завера. Кордони кренули, силом да бране бахате владаре, а добро знају да се Срби увек "упале" на такве потезе.

Господо политичари, како би било да уместо пљувања свог народа само послушате, и мало нам олакшате живот тиме што ћете наћи начина да коригујете цену горива?! 


Нема коментара:

Постави коментар

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib